You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark
Adobe Solution Partner Bronze

Manage digital marketing on a large scale

Our lengthy experience with Adobe Experience Cloud allows us to effectively support our clients in their digital transformation and to help them prosper in the cloud solutions era.
Get started with our team of over 70 certified AEM consultants
Take advantage of our comprehensive support for the entire life cycle of your project
Entrust us with your existing solution and leave their optimization and development with us
Choose a cooperation model that suits you best: starting with short-term and long-term outsourcing, body leasing and team leasing, and ending with cutting-edge managed services

AEM-projekt

Vi levererar omfattande implementerings-, integrations- och anpassningsprojekt baserat på AEM-plattformen. Våra tvärvetenskapliga team hanterar hela projektets livscykel, från identifiering av kundbehov och grafisk design, över projektimplementering, godkännandetestning och lansering av produktion, till support efter implementering.

Utveckling och underhåll
av AEM-portaler

Har du en befintlig lösning som inte fungerar som förväntat? Eller kanske din leverantör inte uppfyller SLA-parametrarna? Upptäck hur vårt team underhåller och utvecklar våra egna lösningar såväl som de som vi har tagit över för underhåll från andra leverantörer.

AEM ​​outsourcing och kroppsleasing

Vill du öka räckvidden för AEM-teamet i din organisation? Stöd ditt team med våra konsulter genom att dra nytta av vårt kort- och långsiktiga outsourcingerbjudande. Vi kommer att ta fullt ansvar för designen eller underhållet av din befintliga lösning, allt genom flexibelt samarbete, skräddarsytt efter ditt företags behov – från enkel kroppsleasing och teamleasing till avancerade hanterade tjänster.

AEM ​​teknisk rådgivning

Dra nytta av vår konsultverksamhet inom området arkitektur, revision och teknisk optimering av lösningar som tillhandahålls av våra certifierade, erfarna AEM-utvecklare och arkitekter.

AEM ​​produktutbildning

Öka din personals kompetens inom AEM-området, från grundläggande kunskaper om webbdesign till specifika aspekter av optimal och intelligent användning av produkten. Våra utbildare genomför workshops baserade på interaktivt utbildningsmaterial och individuella konsultationer.

AEM ​​Content Entry

Ge ditt företag vårt specialiststöd vid förberedelse och publicering av innehåll på AEM-webbplatser. Vi kommer att utforma sidstrukturen och den grafiska layouten baserat på det material som din organisation tillhandahåller, med hänsyn till brandbook-riktlinjerna. Du kan också anförtro oss introduktionen av innehåll på AEM-webbplatser och förberedelser för publicering.

Specialiseringar

Vårt AEM-kompetensteam grundades 2016 och har fått tiotusentals timmars erfarenhet av att arbeta med små och stora projekt runt om i världen. Vi har arbetat med såväl globala projekt som med lokala produktsidor. Vi är mångsidiga, men det finns också områden där vi har fått mest erfarenhet och kan vara extra hjälpsamma.

Webbportaler för apotek: portaler för läkare, patienter, produktportaler

Adobe Experience Manager i molnet

Integrering av Adobe Experience Manager med Marketo, Campaign, Analytics och Salesforce

Integrering av Adobe Experience Manager med CIAM (Customer Identity Access Management)

Accelerators and solutions that accelerate website design

Certifiering

Vårt team består av över 70 AEM-konsulter med ett komplett utbud av roller relaterade till IT-projektets livscykel och med flera års tjänst, allt från mycket erfarna arkitekter och experter till unga utvecklare med stor potential som just skaffar kunskap i vårt in-house AEM-akademier. I flera år har vi framgångsrikt levererat omfattande AEM-baserade projekt och tjänster.

Letar du efter AEM-expertis?

Se våra experter i aktion och ta reda på varför du bör anförtro oss AEM-implementeringsprojekt i ditt företag.

Personalisering i skala

Hur mycket kan du uppnå med Adobe #AEM och #Marketo integrerade tillsammans?

Vi ser fram emot att arbeta med TTMS Nordic som en del av vårt partnersystem i Norden.

Adobe Experience Manager (AEM) är en förstklassig plattform på den nordiska marknaden för innehållshantering. TTMS Nordic är en stor implementeringspartner med ett team på 80 AEM-specialister och har framgångsrikt genomfört åtskilliga AEM-projekt. Ett samarbete med TTMS Nordic är en stor möjlighet för både Adobe och våra befintliga och framtida kunder.

Vi ser fram emot att arbeta med TTMS Nordic som en del av vårt ekosystem i Norden.

Kontakta oss!

Vi finns här för dig

    E-post

    Meddelelse