You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark
Gold Microsoft Partner

Sätt fart på din verksamhet med Microsoft Azure

Vi håller alla ett öga på den enorma hastigheten som innovationer genomförs med. Var ett steg före konkurrenterna och använd möjligheterna av MS Azure Cloud Computing utan att dra på er fler investeringskostnader.

På fotot.

Teamet TTMS Malaysia som arbetar med den nya implementeringen av MS Azure

Lansera produkter och tjänster på marknaden snabbare och serva dina kunder effektivt
Du väljer språk, arkitektur och verktyg för programutveckling
Flytta dina resurser till Azure Cloud - vi integrerar ditt nuvarande system med den bästa molnmiljön på marknaden
Dra nytta av säkerhetsåtgärder som tillämpas av de största företagen och institutionerna i världen
Lämna över ditt projekt till teamet TTMS Nordic Azure som består av kvalificerade specialister med hundratals timmars erfarenhet av Microsoft Cloud

Användardefinierade program

Ser du potentialen av att använda molnlösningar i din verksamhet? Är du osäker på var du ska börja? Vårt team kan visa dig hur man drar fördel av molntjänsterna i er verksamhet och bygger upp ett nytt, skräddarsytt system från grunden.

Azure Kubernetes

Med Azure Kubernetes Service (AKS) kan du använda en enda utvecklings- och driftsplattform för att bygga, leverera och skala applikationer på ett snabbt och tillförlitligt sätt.

Modernisering av appar

Omvandla dina program och din infrastruktur. Vi utökar snabbt din verksamhet med appar som levererar skräddarsydda miljöer med dynamiska förändringar och svarar på händelser i realtid.

AI, maskininlärning

Inte bara kommer dina resurser att optimeras, utan genom att kompilera, träna och implementera maskininlärning kommer våra team också att hjälpa till att förbättra dina affärsprocesser.

IoT Internet of Things

Vi har erfarenhet av att samla in och transformera miljarder IoT-dataposter. Vårt datavetenskapsteam använder de senaste analys- och bearbetningsverktygen och metoderna för att utnyttja den fulla kraften i dina datainsamlingar.

Migration till Azure Cloud

Vi kommer att undersöka din organisationsmiljö genom att genomföra en revision, välja lämpliga applikationer för migrering och anpassa hela dina processer för att fungera i Microsoft Cloud.

Upptäck våra kunskaper som verifierats av Microsoft

Vi har hundratals timmars erfarenhet av internationella och lokala projekt. Vår omfattande kompetens har bekräftats genom ett stort antal certifikat.

Kurser i Azure som genomförs av våra experter

Se oss "in action". Kolla in kurser som leds av våra erfarna experter.

Kontakta oss!

Vi finns här för dig

    E-post

    Meddelelse