You have an old version of the software. The website may not work properly. Please update your system to view the page with all available features.
light
dark

Stärk ditt affärs- och försäljningsarbete med Salesforce

Vi har varit en certifierad Salesforce Partner sedan 2014. Dra fördel av våra kompetenser och använd världens bästa CRM för att nå till nya höjder med din verksamhet.
Salesforce Partner Since 2014
Undervisning av specialister i våra egna Salesforce Academies
Vi har statusen ISV (Independent Software Vendor). Vi är en oberoende leverantör av mjukvaran Salesforce.
Långsiktigt samarbete med Salesforce och ett stort antal genomförda implementeringar
Fler än 85 specialister med mer än 200 Salesforce-certifikat

CRM Sales Cloud 360

Världens bästa lösning för hantering av kundrelationer inom försäljningsorganisationer (CRM - Customer Relationship Management) av alla storlekar och slag. Salesforce är en plattform som används för att hantera end-to-end-processer i försäljningsavdelningen. Det hjälper er att övervaka verksamheten, era kundrelationer och nyckelindikatorer som är viktiga och avgörande för er framgång.

Automatiserad marknadsföring

Genom att använda verktyget Salesforce för automatiserad marknadsföring som Marketing Cloud och Pardot kan man enkelt öka leads och försäljningen av sina produkter och tjänster samt förbättra produktiviteten i organisationen och omvandla verksamheten. Marknadsundersökningar bekräftar att kampanjer som använder verktyg för automatisering av marknadsföring är mycket mer effektiva jämfört med andra.

Service Cloud

Service Cloud är den perfekta lösningen för kundservice eftersom ni kan hjälpa era kunder via vilken kommunikationskanal som helst, när som helst och i olika nivåer. Dessutom kan era kunder få omedelbar support via självbetjäningsportaler. Lösningen Salesforce leder till en betydande minskning av servicekostnaderna samt en betydande ökning av kundnöjdheten som i sin tur bidrar till att man behåller kunderna och ökar agenternas produktivitet och därmed får en snabbare lösning på rapporterade problem.

Community Cloud

Community Cloud är en social plattform på nätet för Salesforce som gör det möjligt för företag att ansluta kunder, partners och anställda samt data och register som behövs för att slutföra jobbet. Du får svar på många frågor om tekniken och lösningarna inom Salesforce och kan hjälpa andra användare genom att besvara frågor i forumet. Community Cloud hjälper dig att lösa problem snabbare, ökar användarnas tillfredsställelse och engagemang och hjälper till att minska IT-kostnaderna i din verksamhet.

Field Services

Salesforce har tänkt på mycket mer än bara kontorspersonal. Du behöver inte längre oroa dig för ditt kundtjänstteam. Tack vare Field Services kommer du att avsevärt förbättra säkerheten och effektiviteten av er tjänst, öka medarbetarnas produktivitet, få ledningsverktyg på hög nivå och förse era kunder med information i realtid om tjänsten och dess status.

Integration

Som teknikföretag kan vi integrera lösningarna i Salesforce med nästan alla system, lösningar och applikationer som finns i din organisation. Vi har stor erfarenhet inom detta område eftersom vi framgångsrikt har genomfört dussintals internationella projekt med komplicerade problem genom att integrera verktyg.

Fler än 85 specialister med mer än 200 Salesforce-certifikat

...and we are growing continuously

Fler än 85 specialister med mer än 200 Salesforce-certifikat

...and we are growing continuously

Jacques Soelberg, Country Manager Denmark, Salesforce

Det gläder oss att TTMS nu erbjuder tjänsterna från Salesforce på den nordiska marknaden. Vi ser en växande efterfrågan på talangfulla personer inom Salesforce i regionen. Tillfället kunde alltså inte vara bättre för TTMS Nordic som kommer med mer än 80 certifierade Salesforcekonsulter med erfarenhet av att implementera lösningarna från Salesforce i stora internationella organisationer. Vi ser fram emot att arbeta med TTMS Nordic.

Kontakta oss!

Vi finns här för dig

    E-post

    Meddelelse